مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ازدواج دائم

با سلام اینجانب صیغه ی همسرم بودم و باردار شدم و من رو عقد دائم کرد ولی ثبت نشد و بعد فهمیدم زن دارد و الان میخوام ازدواجم رو ثبت کنم ولی من رو تهدیدمیکند که تو رو طلاق میدهم. الآن هم به زور خرج من و بچه رو میدهد و کلا ما را ترک کرده باید چیکار کنم به همه هم گفته من رو طلاق داده و یواشکی به بچه سر میزند چطور قانونی حقم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادخواست بدهید دادخواست اثبات ازدواج بدهید حق و حقوق به شما تعلق می‌گیرد