مشاوره حقوقی رایگان - ملزم به ازدواج

سلام از بنده شکایت شده که در تاریخ 94.5 با خانمی با 14 سکه در یکی از اماکن مقدس زیارتی ازدواج دائم کردم که بنده با ایشان به صورت مقطع 2 بار صیغه کردم و مدارکش موجود است که در همین مدت صیغه رفت و امد و پیام و عکس 2 نفری در اماکن مختلف داشتیم ولی مدارکی دال بر ازدواج دائم نداشتن نه مدرکی نه شاهدی و نه عاقد. با این تفاسیر ایشان بعد از چندین جلسه دادگاه توانستن با توجه با صیغه های موقت و چند تا عکس و پیام در دادگاه تجدید نظر رای بگیرن و بنده به دیوان عالی فرجام خواهی کردم و رای دادگاه ابرام امد
1. الان برای ثبت کردن ازدواج با توجه به رای دادگاه از تاریخ 94.5 ثبت میشود یا از تاریخی که رای دادگاه امده است و آیا نفقه از چه تاریخی محاسبه میشود
2.ایا راهکاری است که در شناسنامه ثبت نشود و به صورت توافقی حل شود با توجه به اینکه ایشان فقط دنبال مهریه هستن
3.ایشان در تاریخ 93.12 با همسر قبلی خود عقد دائم داشتن و در سال 94 طلاق گرفتن و تمام مدارک دست بنده است و ایشان هیچگونه مدرکی ندارند الان من میتونم از ایشان بابت عده نگه نداشتن و ازدواج زوری با بنده شاکی بشم و فقط برگه ازدواج دائم ایشان را با همسر سابق خود تقدیم دادگاه کنم و برگه طلاق را نشان ندهم
و آیا خطری بنده را تهدید میکند با توجه به اینکه اصلا خبری نداشتم از ازدواج ایشان و از اول منکر ازدواج دائم با ایشان بودم
تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به صدور حکم قطعی از طرف دیوان عالی کشور هیچگوته عذری پذیرفته نخواهد شد واجبارا باید به رای دادگاه تمکین نموده ونسبت به ثبت واقعه ازدواج دائم اقدام نمایید مگر انکه خانم با توافق شما به اخذ مبلغ یا مهریه قناعت ننوده وثبت ازدواج دیگر صورت نگیرد که بر مبنای توافق خواهد بود ولاغیر
توصیه میشود جهت توضیحات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی با وکیل مشورت نمایید