مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی پرونده در کلانتری

با عرض درود و خسته نباشید خدمت همه ی شما عزیزان ...
بنده موتور سیکلتم و خودم رو به خاطر یک گوشی همراه به کلانتری بردند و بعد از حل مشکل اون گوشی همراه قاضی گفت به همراه گواهینامه میتونم موتور رو تحویل بگیرم که بنا به دلایلی به مدت 50 روز نتونستم برم ...
حال که رفتم همون کلانتری برای گرفتن قبض پارکینگ ، کارکنان اون کلانتری هرچی گشتن شماره پرونده من رو پیدا نمیکردند و میگن شماره پرونده ات رو باید بدی ...حتی قسمت بایگانی ام رفتم پیدا نکرد
لطفا بگین الان باید چی کار کنم ، این شماره پرونده رو نمیتونم پیدا کنم
تو رو خدا راهنمایی کنین
در ضمن موتور رو یک هفته بود خریداری کردم اما وکالت زده به نام من یعنی وکالت دارم ، سپاسگذارم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق شعبه رسیدگی کننده موضوع را پیگیری فرمایید گم کردن پرونده تخلف برای دفتردار است می‌توانید از طریق حفاظت موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

قابل حل هست به کلانتری اعلام دارید تا پیدا کنتد