مشاوره حقوقی رایگان - معامله طلا

سلام من مقداری طلا دست دوم و کمی پول به طلا فروش دادم و یک انگشتر خریدم ولی من از ایشون نپرسیدم طلایی که بهون دادم چند گرم بود و ایشون فقط قیمتی که از من خریدند رو گفتند
حالا فهمیدم که پنج میلیون بالا تر از حد معمول به من فروختند و همچنین احتمالا اگه فردا صبح برای پس گرفتن طلا و پولم و پس دادن انگشتر بدم بهم بگن طلا رو اب کردن درصورتی که امروز خرید کردم
و این جمله پایین فاکتور نوشته شده
اشتباه از طریق قابل برگشت میباشد
من میخوام معنی این جمله بفهمم و بدونم آیا میتونم طلا و پولم رو بگیرم درصورتی که خسارتی به من وارد نشه؟ یا کمتر بشه خسارت؟
خیلی ممنونم

پاسخ ها :

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

باید از طریق صنف اقدام ک شکایت کنید اگر مدرک دارید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله می‌توانید مبلغتان را وصول نمایید البته قبل از آن جهت مشاوره تخصصی تماس بگیرید