مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بعد از عمل تطبیق جنسیت

سلام بنده دوازده سال قبل عمل کردم و (زن به مرد) . حدودا 18 سال مستمری پدر خدابیامرز از صنعت نفت رو میگرفتم که بعدش گفتن چون مذکر هستی دیگه تعلق نمیگیره. این چه قانونیه؟ میگن باید از کار افتاده باشی، خب آیا ما و امثال من از لحاظ فیزیکی شبیه مردهای نرمال هستیم؟ بیایم منطقی باشیم. من نمیتونم حتی قدرت بدنی یه مرد طبیعی رو داشته باشم.هزارتا مشکل داریم که دیگه گفتنش رو صلاح نمیبینم و اکثرا اطلاع دارن از خیلی از مصائب زندگیه ما. خواهش میکنم از وکلا و یا کسانی که در این حوزه فعال هستن با کمیسیون های پزشکی مربوطه وارد شور بشن و قانع کنن .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متاسفانه تاکنون در خصوص مستمری تغییر جنسیت قانون خاصی تدوین نشده . به ناچار به کلیات قانونی مراجعه میشود . مگر با اثبات شرایط پزشکی خاص