مشاوره حقوقی رایگان - آزادی وثیقه

سلام یک شخصی متهم به کلاهبرداری و فروش مال غیر به حدودا 800 میلیون رد مال و جریمه و 3 سال حبس محکوم شده و الان متهم فراری هست و غیب شده و باتوجه به اینکه 3 تا سند به ارزش کارشناسی 3 سال پیش به ارزش 7 میلیارد وثیقه هست و ابلاغیه اومده که سندتون رو ضبط میکنیم آیا اگر خودمون رد مال و جریمه رو پرداخت کنیم سند آزاد میشه یا باید حتما متهم خودشو معرفی کنه
با تشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای تبدیل وثیقه قاضی شعبه باید نظر مساعد داشته باشند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رد مال شدنی است لیکن مدت حبس بایستی توسط مجرم سپری شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید مال دیگری معرفی نمایید در این خصوص حتماً با قاضی محترم صحبت کنید