مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه سرمایه گذاری

سلام و احترام
بنده در شرکتی خودرویی در قرارداد مشارکت‌ بسته ام با این عنوان که در زمان عقد قرارداد خودرویی را با مبلغی مشخص شده توسط شرکت خریداری و مبلغ آن را واریز کرده ام پس از پایان تاریخ قراداد شرکت همان خودرو را به قیمت روز از من به واسطه تنظیم صلحنامه برداشته و میبایستی پول من را پرداخت میکرد حال شرکت به تعهدات خود عمل ننموده و بنده به عنوان کلاهبرداری شکایت کرده ام گفته اند اگر شکایت کلاهبرداری (کیفری) کنيد اصل پول را دادگاه رای به پرداخت می‌نماید سوال اینجاست آیا بعد از گذشت یک سال تاخیر اصل پول پرداخت می‌شود یا برابر قرارداد بایستی شرکت عمل نموده و مبلغ روز ماشین را پرداخت کند؟ ممنون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

جرم کلاهبرداری متصور نیست و به احتمال زیاد رد می‌شود بهتر است در دادگاه حقوقی الزام تعهد شرکت را بخواهید در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب اینجا به نظر کلاهبرداری نمی‌آید یک دعوای حقوقی است و می‌بایست حقوقی اقدام نمایید خسارات قابل مطالبه است