مشاوره حقوقی رایگان - پیامک پرونده شما به شعبه 3حقوقی ارسال شد

سلام درخواست مطالبه خسارت کردم که به ماشینم خسارت زدن و پیامک برام ارسال شد پرونده شماره .....به شعبه 3 حقوقی ارسال شد در صورت نیاز ابلاغ خواهد شد

پاسخ ها :

سیدسعید موسوی

جناب آقای سیدسعید موسوی :

سلام؛ این پیامک ارجاع دادخواست حقوقی شما به شعبه 3 حقوقی بوده و منتظر ابلاغیه بعدی باشید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
می توانید جهت تسریع در روند رسیدگی به شعبه سوم حقوقي مراجعه نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خوب سوال شما چیست سوال خود را مطرح نکردید در اینجا منتظر بمانید تا پرونده شما جلسه رسیدگی تعیین شود