مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول پیش

سلام یه مجموعه که 4تامغازه شامل میشود به‌عنوان فست فود و غذاخوری یکی ازین مغازه ها را اجاره کردیم بعد از مدت 20روز متوجه شدم که این مغازه گاز ندارد اقدام به پس دادن مغازه کردیم اما رضایت ما را با اینکه تا روزی که گاز بیاید هیچگونه اجاره‌ای پرداخت نشود.مدت زمان زمان بیش از حد طول کشید ازبرج3تا9امسال گاز مغازه کشیده شد کا از برج 4 ما اقدام به پس دادن مغازه کردیم اظهار فرستاد یم وشکایت کردیم اما فایده‌ای نداشت حالا پول پیش نداره بدهد چون کلاهبرداره و کارمند.. است از همچین آدمی که نفوذی در دادگاه دارد چطوری پولم پس بگیرمش

پاسخ ها :

سیدسعید موسوی

جناب آقای سیدسعید موسوی :

سلام در حدود مفاد اجاره نامه خو تون باید اقدام کنید که اگر مراتب فسخ اجاره را بموجب اظهارنامه اعلام کردین می توانید دادخواست مطالبه ودیعه اجاره را مطرح کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
فسخ قرارداد اجاره بلحاظ عدم قابلیت انتفاع و مطالبه ودیعه پرداختی .