مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک

با سلام. شش ماه پیش یک اسکلت بیست واحدی خریدم که زیر مجموعه تعاونی می‌باشد. البته از پیمانکار تعاونی خریدم که مشکلی نیست. ما بنا بود از فردا شروع کنیم و از همین رو، چک های دو ماهه و سه ماهه و چهار ماه دادیم. اما روزی که خواستیم کار کنیم اداره شهرسازی به عنوان معارض وارد شد که عرصه برای دولت است و …. ما نتوانستیم کاری کنیم. شهرداری هم با تعاونی مشکل دارد. جواز ماه‌ها است صادر نشده. من هفتاد درصد پولش را دادم. و دو چک ثبت نشده ماند که مدتش گذشته ثبت نکردم. در کل ملک به من تحویل نداده و می ترسم پول بدهم دیگر نیاد.حالا رفته ابلاغ فسخ زده. من همون روز اول ابلاغ زدم بیا ملک تحویل بده، معارض دارد و گفتم فردا مشکل پاس شدن چک به عهده‌ی خودت هست
سوال آیا میتونه فسخ کنه؟ بدون این که به من ملکی تحویل داده باشه؟
آیا ماده 376 برای ما کارکردی داره؟
حالا نمی دونم باز به رفع مشکلات بلوک ادامه بدم یا بگم بیایید صورتجلسه کنید پس از شروع کار دو تا چک پاس میشه. توی قرار داد هم چیزی در مورد فسخ ننوشتیم. فقط مبایعه‌نامه یک بند فسخ در صورت عدم وصول چک دارد مثل همه‌ی مبایعه نامه ها. تو مبایعه نامه هم نوشتیم رفع معارض به عهده‌ی فروشنده است.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی مفاد قرارداد است
اصولا خیر قرارداد قابل فسخ نیست مگر در قرارداد شرط خاصی ذکر شده باشد
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید