مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بی گناهی

سلام من آقایی هستم 53ساله اصلاهیچ پرونده کیفری ندارم ولی متاسفانه یکی پیدا شده از من شکایت کردن و300هزار تراول تقلبی گذاشته روی پرونده ام وبرای من 8سال زندان برید که من اصلا اطلاع نداشتم واخواهی زدم ردکردند والان باید چی کارکنم که بیگناهی خودم رو ثابت کنم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وکیل بگیرید و موضوع را با کمک بک وکیل دادگستری پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه مهلت تجید نظر خواهی دارید نسبت به رای تجدید نظر خواهی نمایید پیشنهاد این است که ابتدا تا پیش از انقضا مهلت وکیل پرونده را مطالعه و سپس تجدید نظر خواهی توسط وکیل انجام شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است تجدیدنظر خواهی کنید
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید