مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری نفقه

سلام میتوانم از همسرم از زمان عقد تا زمان دادخواست مطالبه نفقه ازش شکایت کیفری کنم

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

خیر نفقه گذشته حقوقی است .تنها به جرم ترک انفاق می توانید شکایت کیفری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

خیر نفقه جاری فقط جنبه کیفری داره برای نفقه گذشته فقط باید دادخواست حقوقی مطالبه بدید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer