مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حق حبس و نفقه

سلام
من 12 ماه است با خانومم عقد کردم و ایشان از حق حبس خود استفاده کرده و مهریه و نفقه خود را مطالبه کرده است، در ضمن ایشان از من تمکین عام هم نمی‌کنند و حتی حسن معاشرت ندارند البته من درخواست تمکین نداده ام و من به دلیل بی اطلاعی از اینکه در زمان عقد نفقه به زوجه تعلق میگیرد پرداختی نداشتم، ایشان از من شکایت کیفری کرده اند و من بعد از شکایت نفقه ماه های اخیر را به حساب ایشان واریز کردم، آیا باز هم ممکن است محکوم به حبس شوم؟ آیا با اعمال حق حبس از سوی زوجه تمام حقوق مرد از بین میرود؟ چرا قانون از کلاهبرداری توسط زنان سودجو حمایت میکند؟

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام به محض وقوع عقد زن مستحق دريافت نفقه و مهريه ميگردد و اين از شرايط مسلم ازدواج ميباشد شما بايد قبل از ازدواج تحقيق و تفحص مينموديد و متاسفانه بعداز وقوع عقد ديگر نميتوان حقوق قانوني را زير پا گذاشت

عزيزالله  نيك منش

جناب آقای عزيزالله  نيك منش:

سلام متاسفانه چون شما نفقه ایشان را در هر ماه پرداخت نکردید, پرداخت بعد از چند ماه موجب اسقاط شکایت کیفری نمیشه, چون ترک انفاق کردید و حبس شما به قوت خود باقی است, می بایست رضایت همسر خود را جلب کنید,

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. بله خانم مستحق نفقه است ضمن اینکه نمی‌تونید مبالغی را به جبران ماه هایی که نفقه را پرداخت نکردید بپردازید.