مشاوره حقوقی رایگان - وکالت برای رفع توفیف خودرو

سلام اینجانب خورویی را در سال های گذشته فروخته که خریدار هنوز تعویض پلاک نکرده که اینجانب حکم توقیف پلاک را از راهنمایی و رانندگی گرفته ام،آن جا که در دو شهر متفاوت ساکن هستیم و به خاطر بعد مسافت بعد از مذاکره با خریدار حال برای برداشتن شکایت از توقیف پلاک می توانم یک وکالت به خریدار بدهم که با آن وکالت هم شکایت را بردارد و هم کارهای تعویض پلاک را انجام دهدیا نه خود باید حضوری به راهنمایی و رانندگی مراجعه کرده و شکایت را بردارم و بعد وکالت تعویض پلاک بدهم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید وکالت بدهید ولی بهتر است خودتان رفع توقیف کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اول شکایت را حضوری بردارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اول باید خود شما شکایت را روی خودرو بردارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است ابتدا اقدامات لازم را انجام دهید بعد برای رفع آن اقدام کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا باید از خودرو توسط شخص شما یا وکیل دادگستری رفع توقیف سود و سپس میتوانید وکالت دهید برای تعویض پلاک.