مشاوره حقوقی رایگان - بخشش

با سلام و عرض ادب
خواهر پدرم در سال 90 سهم الارث زمین کشاورزی خود را به پدرم داد یعنی هبه کرد و در تقسیم نامه هم مهر کرد، اما در سال 1400 که پدرم بیمار بود، رفت و در بین زمینهای کشاورزی ما یک قطعه زمین مرغوب برای خود سوا و تصرف کرد و به کشاورزی پرداخت، حدود چند ماه بعد پدرم از دنیا رفت و الآن 3 ساله که آن قطعه زمین در اختیارش هست، یعنی من فکر می کنم فهمیده که در صورت زنده بودن شخص هبه گیرنده می تواند به آن مال رجوع کند، سوالم اینست که در صورت شکایت می توانم ثابت کنم که در آن موقع که رفته و به میل خودش یک قطعه زمین را برداشته، پدرم در قید حیات نبوده، تا رجوع به هبه باطل شود؟ چون در آنوقت پدرم بیمار بود و تنها چند ماه بعد زنده بودند.

با تشکر از راهنماییتان.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هبه را بیخیال شوید اما اینکه قسمت مرغوب را برداشته صحیح نیست باید عادلانه تقسیم شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بنظر امکان دفاع خواهید داشت زیرا هیچ گونه اقدامی جهت اعلام اراده مبنی بر رجوع از هبه نشده است و البته تصرف قسمت مرغوب زمین نیز صحیح نبوده است.