مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سنوات

آیا کارفرما با توجه به اینکه در قرارداد کار مدت زمان قرارداد را مشخص کرده و یک ساله بوده و ضمنا در متن قرارداد نوشته شده به هنگام فسخ يا خاتمه قرارداد كار حق سنوات مطابق قانون و مصوبه مورخ 87/8/25 مجمع تشخيص مصلحت نظام به نسبت كار كردكارگر پرداخت مي شود می تواند سنوات فرد را نگهدارد و با توجه به جمله ای که در قرار داد نوشته و صراحتاً اعلام کرده و هنگام فسخ یا خاتمه قرارداد کار که منظورم همان خاتمه قراردادکار در پایان قرارداد یکساله می باشد آیا با اینحال می تواند سنوات فرد را در پایان قرارداد سالانه پرداخت نکند و نگهدارد یا در هنگام فسخ یا رفتن فرد از مجموعه یا پایان 30 سال کار و بازنشسته شدن پرداخت نماید

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورت پایان قراردادکارفرما باید سنوات کارگر را پرداخت نماید و در صورت عدم پرداخت کارگر حق مطالبه از طریق اداره کار را خواهد داشت.