مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو عدم دریافت پول

بنده در سال 95خودروی خودمو به برادرم فروختم ولی هیچ گونه سند و قولنامه و رسیدی ننوشتیم و من خودرو و مدارک کاملش رو به ایشون تحویل دادم ولی سند به نامش نزدم و هنوز هم سند به نام خودمه  همون سال ایشون نصف ثمن معامله رو پرداخت کرد الباقی رو هیچ وقت پرداخت نکرد البته ایشون بابت خرید ماشین از من فقط شاهد داره هیچ سند و مدرک دیگه ایی نداره حالا سوالم اینه که بهتره چجوری شکایتم رو ثبت کنم که نتیجه بهتری داشته باشه و بتونم خودرو رو پس بگیرم ایا خیانت در امانت بنویسم یا بگم فروختم پولشو نگرفتم یا چه راه های بهتر دیگه ایی وجود داره و پایان هر کدوم از این راه های شکایت چیه؟؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

امانت نیست که ایشان خیانتی کرده باشد 5 سال خودرو دست ایشان بوده است جزئیات بیشتری مورد نیاز است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که در قرارداد نوشته باشید در صورت عدم پرداخت ثمن معامله منفسخ است می‌توانید خودرو را مسترد در غیر این صورت صرفاً می‌توانید مطالبه وجه ثمن و کلیه خسارت به طرفیت خریدار نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، جرم کیفری خیانت در امانت نمیباشد مگر با شرایط خاصی
و شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و