مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل مجازات شلاق

سلام بنده به تحمل 80ضربه حد محکوم شدم.
به قاضی گفتم‌یکی ازمهره های کمرم طی سانحه ای شکسته و تایدیه پزشک قانونی هم دارم.سابقه کیفری هم ندارم.ایا مجازات میشه تبدیل بشه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

این موضوع را به قاضی اجرایی احکام بگویید نه قاضی صادر کننده رای و البته نیاز به اثبات دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
مجازات حدی قابل تخفیف یا تعلیق یا تبدیل نیست
ولی با موافقت قاضی اجرای احکام و دادگاه صادر کننده حکم قطعی امکان به تاخیر انداختن اجرای حکم شلاق
وجود خواهد داشت