مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما به دلیل عدم پرداخت بیمه

با سلام من دستیار دندانپزشک هستم واز سال 99در یک کلینیک کار میکنم وبرج سال1402 مسئولمون عوض شد و در اون مدت هرچی بهش میگفتیم که بیمه رد کند برامون رد نمیکرد و ماهانه خیلی کمی به ما میداد بدون هیچ مزایا واضافه کاری آیا الان که رفته میشه از او شکایت کرد؟
با این مسئول جدیدمون هم دوسته نمیزاره برامون بیمه رد کنه
حتی پول بیمه رو هم به ما نمیده.

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید در اداره کار دادخواست دهید تا به مطالبات شما رسیدگی شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره کار نسبت به شکایت اقدام بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم خواسته خود را با ارائه اسناد و مدارک از جمله پرینت پرداختی‌ها در سایت اداره کار بارگذاری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ایشان تخلف کرده می‌بایست حقوق شما را کامل بدهد بیمه شما را رد کند سنوات شما و مرخصی‌های شما را نیز بپردازد