مشاوره حقوقی رایگان - درخواست بازگشت به کار

با سلام اینجانب مدت 21 سال در ارگان دولتی به صورت پیمانی و قرارداد سالانه کار می کردم که از بهمن ماه 1398 طرح تبدیل وضعیت انجام شده و به صورت قرارداد مستقیم با آن سازمان به مدت دوماه یعنی تا پایان سال 98 منعقد شد که طبق قوانین اداره قرادادهای از 1/1 تا 12/29 بسته شود اما بعد از یک ماه کار کرد در سال 99 اعلام کردن چون خانم هستم و با داشتن حداقل شرایط بازنشستگی یا بازشسته شوم یا اتمام قرارداد (عدم تمدید قرارداد) آیا می توانم به وزارت کار دادخواست بازگشت به کار بدهم؟
با توجه به اینکه فرورین ماه کارکرد دارم ولی اداره نه حقوق پرداخت کرده و نه بیمه چقدر شانس بازگشت به کار را دارم؟

پاسخ ها :

محسن  رستگارشلماني

جناب آقای محسن رستگارشلماني :

سلام. بله می توانید. وفق ضوابط قانون کار به ماخذ 21 سال کارکرد می توانید سابقه سنوات را اگر تا به حال دریافت ننموده اید، بخواهید. اما باز گشت به کار را به طریقی می توان در دیوان عدالت پیگیری کرد. در صورت مایل با شماره 0912 2770946 تماس بگیرید.

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

سلام بايد به ديوان عدالت دادخواست مطرح نماييد.
و در ستون خواسته بازگشت بكار هم قيد بفرماييد.
پيشنهاد ميكنم در اينخصوص و انچه كه صراحتا و نهايتا خواستار هستيد، به وكيل حاذق مراجعه نماييد