مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار قبلی

سلام من در یک مطب شخصی به مدت یکماه کار کردم و برام بیمه 15 روزه هم رد شده و قرارداد همکاری موقت 6 ماهه هم داشتیم ولی بخاطر دانشجو بودن و مریضی کرونا که گرفتم نتونستم مدتی در مطب حضور داشته باشم و کارفرما در آن چند روزی که من حضور نداشتم نیروی دیگری آوردند سرکار و به من گفتن که شما آینده بیائید ،الان من شرایطم کاملا موجه هست و میتونم ادامه همکاری داشته باشم،میخواستم بدونم بایستی چه کاری انجام بدهم؟

پاسخ ها :

درخواست بازگشت به کار بعد از مرخصی درخواست بازگشت به کار بازگشت به کار