مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند ارز دیجیتال

سلام خسته نباشید
یک خانمی در تلگرام به یکی از فامیل پیام دادن که من مقداری دلار در حساب شوهرم دارم که ترکیه‌است و میخوام برداشت بزنم و نمیتونم این کار بکنم در یک سایتی بود
گفته شما بیا برداشت بزن نصف نصف این فامیل هم برای اینکه مطمئن شود پسورد و یوزر اون سایت مربوط به ارز دیجیتال رو در یگ گروه قرار میدهد و میگه من میخوام n دلار برداشت کنم ولی نمیتونم چون کارمزد میخواهد و من ندارم و اکثرا میگن ولش کلاهبرداری هست و به گفته خودش هیچی بلد نیست از این چیزا
بعد همه در گروه رد میکنند و یک بنده خدایی طمع میکند و کارمزد رو واسه سایت میفرستد و نابود میشه

حالا تهدید کرده که شکایت میکنم و میری زندان چون مسئول پول من تو بودی تو گفتی واریز کن در صورتی که اینطوری نبوده
هی تهدید میکنه که پول من رو بده

چی کار کنه به نظرتون آیا خودش اصلا نمیدونه این چیزا چی هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وقت شما دستور پرداخت را داده باشید ملزم به استرداد مبلغ ایشان هستید و در صورتی که شکایت کند محکوم خواهید شد به احتمال زیاد