مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صیغه موقت از طرف زوج

با خانمی حدود 15 سال قبل صیغه موقت 20 ساله جاری کردیم و فرزند دختری داریم که الان 14 ساله است. حدود 10 سال است که هیچ ارتباطی نداریم. الان این خانم برای بنده مشکلاتی ایجاد کرده که قصد ابطال صیغه موقت را دارم و ایشان حاضر به جدا شدن نیست. چه اقدامی برای ابطال صیغه موقت به صورت یک طرفه باید انجام دهم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه می توانید بقیه مدت را ببخشید .
با این کار می توانید صیغه را ابطال کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد از طریق سایت بابنده مشاوره تلفنی بگیرید تا یه یک راه کار درست برسید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید بقیه مدت را ببخشید.
با ارسال یک اظهارنامه می توانید این موضوع را رسما به ایشان اعلام کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیلی راحت به دفاتر رسمی طلاق مراجعه و بذل مدت نمایید شما را بخیر و ایشان را به سلامت اما لازم است عرض کنم که باید کل مهریه را پرداخت نمایید همچنین نفقه فرزند