مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صیغه موقت

سلام من صیغه مدت دار بودم لفظی باطل کردیم ولی الان آقا مدام تهدید به آبروریزی میکند و من دفترچه رو سوزوندم چطور رهایی پیدا کنم؟ کمکم کنین

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید به جرم تهدید از این شخص شکایت کنید.
اگر هنوز مدت صیغه باقی مانده باشد و ثبتی باشد ابطال لفظی کفایت نمی کند و باید به صورت ثبتی مدت بخشیده شود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دعوی کاربر محترم دبیر اثبات بذل صیغه از طرف آقا به استناد شهادت شهود مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر یک از طرف می‌بایست تنفیذ آن را از دادگاه محترم تقاضا نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید وکیل بگیرید و شکایت کنید