مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت خسارت

آیا تا شاکی رضایت مجرم به زندان انتقال داده میشود آیا برای خسارات پیش آمده مجرم میتواند خسارات شاکی را ندهد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش دارای ابهام است. شایسته است سؤال خویش را با رعایت قواعد نگارشی به شکل شفاف بیان نمائید.

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام اگر محکوم شده باشد به پرداخت خسارت تا اعلام رضایت پرونده مفتوح میماند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم بستگی به نوع رضایت شاکی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر حقوق مدعی خصوصی به قوت خود باقی است و قابل پیگیری است و مطالبه