مشاوره حقوقی رایگان - حکم حمل مواد مخدر بدون اطلاع

هیدرولیکی از دوستانم با ماشین کار میکند و یک نفر او را دربست میگیرد و پارچه داخل جعبه میزارد و خودش سوار نمیشود و مسافر با دوستم قرار میگذارد کجاهمدیگرو ببینند و بین پارچه ها100کیلو هروئین بوده ودوستم بازداشت میشود واثبات میشود برای بازپرس دوستم بی اطلاع بوده و توبه نامه نوشته حکمش چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت شود متعلق به او نبوده و اطلاع نداشته تبرئه می شود.
در غیر این صورت طبق قانون مجازات اعدام تعیین می شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت اثبات بی‌گناهی تبرعه میشوند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر دوست شما ثابت نماید که مواد متعلق به وی نیست و اطلاعی در این رابطه نیز نداشته است تبرئه خواهد شد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در هر صورت شخصی مسئول و محکوم می‌شود چرا که به هر حال مواد مخدر مکشوفه متعلق به شخصی می‌باشد اگر طرف مقابل پیدا شود که بهتر است ولی اگر متواری باشد دوست شما محکوم می‌شود به اشد مجازات