مشاوره حقوقی رایگان - اتهام خیانت در امانت توسط کارفرما

باسلام پسرم در یک سوپر مارکت به مدت 4 ماه کار کرده ولی حقوق 6 میلیون با 10 الی 12 ساعت کار و بدون بیمه ،حالا از سوپر مارکت بیرون آمده و حدود یک میلیون طلب داشته و به جای طلبش دو بسته سیگار برداشته و در سیستم ثبت کرده است و حالا صاحب مغازه شکایت کرده که خیانت در امانت کرده لطفا راهنمایی کنید که ما چه اقدامی کنیم؟

پاسخ ها :

اتهام خیانت در امانت توسط کارفرما خیانت در امانت کارگر کارفرما