مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق از کارفرما

من شرکتی کار کردم دوسال حق وحقوقم نداده رفتم اداره کارشایت کرد حقم خاستم رفته دادگاه تهمت خیانت در امانت زده چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای حقوق خود خوب می‌توانید شکایت کنید و مطالبات خود را دریافت کنید

� خصوص شکایتی که از شما شده می‌بایست طرف مقابل شاکی اثبات نماید در غیر این صورت تبرئه خواهید شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت شاکی باید ادعای خود را اثبات کند