مشاوره حقوقی رایگان - هک حساب بانکی

درود متاسفانه امشب حساب بانکیم هک شد وهربار 3 میلیون به کاراتی واریز شد ک صاحب کارت یه شخصه آیا امکان رسیدن ب پولم وجود داره یا قیدش باید زد

پاسخ ها :

ارحام حاتمی

جناب آقای ارحام حاتمی :

درود بر شما.
با طرح شکایت کیفری و مسدودی حساب مقصد، موضوع رو پیگیری کنید. انشالله به نتیجه برسید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله نگران نباشید مشخص است که به چه حساب‌هایی واریز شده می‌بایست شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
اقدام به طرح شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید