مشاوره حقوقی رایگان - پرونده کیفری موضوع سرقت خودرو

با سلام خدمت اساتید بزرگوار
حدود 8 ماه پیش خودروی من توسط 3 نفر به سرقت رفت و خودمم بیهوش کردن و رفتن ... بعد از بررسی های پلیس آگاهی هر 3 نفر شناسایی شدن حالا سوال من این هست که حسب دلایل قوی و شهادت شهود و اظهارات مطلع پرونده و سایر دلایلی که مبنی بر مجرم بودن متهمان وجود داره چرا دادیار قرار جلب به دادرسی یا کیفرخواست صادر نمیکنه ؟ و به طور قانونی دادیار برای تحقیقات مقدماتی در پرونده کیفری چه مدت زمانی مجاز هست ایا تا هر وقت که دلش بخواد میتونه به بهانه های مختلف وقت رسیدگی رو تجدید بکنه و کیفرخواست صادر نکنه ؟؟؟ برای رسیدگی به این موضوع باید چیکار کنم راهش چیه ؟ ؟ ممنونم

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود مراتب طی لایحه ای درخواست تسریع در رسیدگی نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به تراکم پرونده و استعلامات و اینکه به پایان سال می‌رسیم زمان بر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌توانی در صورتی که وقت اعتراض وجود دارد اعتراض نمایید می‌بایست پرونده تمام آن مورد بررسی قرار بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً با توجه به کثرت پرونده‌ها زمانبر است