مشاوره حقوقی رایگان - کاهش اقساط مهریه

سلام برای من حکم اومده که ده ماه یک سکه بعلاوه یک ماشین پیش پرداخت باید چی کار کنم کم بشود و ماشین رو از من نگیرند؟ راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام چیزی تحت عنوان ماشین پیش پرداخت دادگاه حکم نمیده معمولا پول نقد است اگر قطعی شده تا چند ماه باید پرداخت شود سپس دادخواست تعدیل داده شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ماشین جزو مستثنیات دین نیست مگر آنکه با آن کار کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ماشین اگر مستثنیات دین نباشد در هر صورت توقیف و غز طریق مزایده به فروش می رسد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید