مشاوره حقوقی رایگان - اثبات تخریب موتور سیکلت

با سلام بنده به همراه یکی از اقوامم با موتورسیکلت در حال عبور از خیابانی بودیم که دو نفر از داخل خانه ای با شمشیر وسط خیابان آمدند و راه مارو بستن و شروع به فحاشی کردند ما هم متواری شدیم و موتور را نتوانستیم ببریم آن ها موتور بنده را کلا از بین بردند با ضربات شمشیر و بعد از داخل خانه ای که آمده بودند با موتوری که پلاکش مخدوش بود متواری شدند هیچ دوربینی هم در محل نزدیک حادثه نیست و فقط گزارش 110 را دارم سوال بنده اینه اگر شکایت کنم میتوانم ثابت کنم و آن ها را شناسایی و ادعای خسارت کنم؟ تمامیه همسایگان هم شاهد هستند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال چاره جز شکایت و پیگیری ندارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی نظریه کارشناسی دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و