مشاوره حقوقی رایگان - معامله فضولی

اینجانب طی یک قولنامه دستی اتومبیل پژوی خود را با یک پراید معاوضه کردم و اضافه انرا قرار شد طی سه مرحله بگیرم که یک مرحله از پول را دریافت کردم ولی دو مرحله ان هنوز وصول نشده. بعد از مدتی پرایدی رو که طرف به من داده بود توقیف کردند و مشخص شد که پراید بصورت اجاره پیش او بوده و طرف مال غیر به من فروخته است. و پس از مدتی پراید را به مالک اصلیش دادند. از طرفی ماشین پژویی را که من به شخص فضول داده ام او نیز ان را با قولنامه به شخص سومی فروخته است. حال سوال من این است که با توجه به اینکه خودرو پراید به صاحب اصلیش برگردانده شده و معامله هم معاوضه و همراه با دریافت مقداری پول بوده، ایا بنده هم میتوانم اتومبیل خودم را از شخص ثالث بگیرم ؟ یا اینکه ماشینم رو نمیتونم بگیرم و باید برای دریافت پول خودرو به فضول مراجعه کنم؟ لازم به ذکر است که فضول به اتهام کلاهبرداری در پرونده ی دیگری در زندان است و نمیتوانم از او پولی بگیرم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. با توجه به فضولی بودن معاوضه و رد اون توسط مالک اصلی، شما باید دادخواست اعلام بطلان معامله و استرداد ماشین خودتون را به طرفیت فضول مطرح کنید
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer