مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن عکس دیگران در پروفایل اینستاگرام

من عکس یک شخصی رو از کانال تلگرامیش برداشتم و گذاشته بودم پروفایل پیجم در اینستاگرام با اون پیج اصلا کار خلاف و سوءاستفاده ای انجام ندادم فقط صرف خالی نبودن پروفایلم از عکس اون خانوم استفاده کردم و فقط هم پروفایل بوده پست و استوری نداشتم
امروز به من پیام دادن از من شکایت میکنن،من عکس پروفایل رو ریمو کردم و سریع دیلیت اکانت زدم
الان میخوام بدونم امکان پیگیری هست؟
اون خانوم میتونند پیج من که دیلیت شده رو پیگیری کنند و شماره تلفن من رو پیدا کنند؟