مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام درود بند کارگر هستم دونفر زیر دوربین منو خیلی زدند شکایت کردم پزشک قانونی رفتم چون چشم سرم ورم کرده به نظر شما جریان من چی میشه و چکار کنم به دادگاه به اشد مجازات انها حکم بدهد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
استناد به بازبینی فیلم دوربین کنید
قاضی مکلف به حداقل مجازات است مگر اینکه علت قانونی وجود داشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام آنها زندانی می‌شوند و به شما دیه نیز تعلق می‌گیرد