مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه در ساختمان

در ساختمانی ساکنم که مستاجره یکی از همسایگان بسیار اذیت دارد شکایت کردم کیفرخواست صادر شده ولی همچنان اذیت دارد چکار بایدکنم این مستاجر زودتر برود از نظر قانونی؟یک زن تنها هستم .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنین امکان میسر نیست که اجبار به تخلیه شود
مگر تحت شرایطی خاص با حکم قضایی

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با مالک مطرح نمایید مطابق قرارداد امکان تخلیه ممکن است وجود داشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

منظورتون از مزاحمت چیست؟
نیازمند گفتگوی متقابل است تا راهنمایی دقیق شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌توانید مجدد شکایت نماییدتا اشد مجازات تعیین شود