مشاوره حقوقی رایگان - فروش اموال مادر بدون اجازه بقیه وراث

سلام ماسه خواهر هستیم که اموال پدرمان می‌خواهیم تقسیم کنیم که یکی از خواهرا می‌گوید که مادر را که 80سال سن دارد می‌خواهد ببرد اموالش را بفروشد آیا می‌تواند یا نه چون من یکی از وراث هستم راضی نیستم وامضا نمی‌دهم که اموال مادرم را بفروشد آیا بدون امضا من می‌تواند بفروشد.قولنامه ای می‌تواند یا نه چون سند ندارد.چون همه ی زمین ها قولنامه ای هست که در روستا است.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر حق ندارد
اگر فروخت مرتکب فروش مال غیر شده و 6 ماه حبس دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وراث به توافق نرسند هر یک وراث می تواند از طریق دادگاه نسبت به فروش اموال اقدام کند.