مشاوره حقوقی رایگان - سفته بابت پول نزول

با سلام خدمت اساتید محترم، بنده حدود سه سال پیش از کسی 50 میلیون پول گرفتم(متاسفانه پول نزول) مدت یک سال و نیم بهره پول رو به ایشون پرداخت کردم که چیزی حدود 90 میلیون سود دادم، 100 از بنده چک گرفتن و 100 میلیون سفته بابت ضمانت چک از من گرفتن، الان که میخواهم 100 میلیون به ایشون پول بدهم قبول نمیکند و میگه 200 میلیون میخواهم، چی کار باید بکنم که سفته رو نتواند به اجرا بگذارد و فقط پول چک رو به او بدهم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید اعمال ماده 14 قانون صدور چک و توقف عملیات اجرایی نمایید بهتر است در این خصوص جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی بایست درخواست اجرایعملیات اجرایی را داشته باشید