مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت هیات علمی از پیمانی به رسمی

با سلام و احترام
بنده هیات علمی پیمانی هستم وپدرم سابقه6 ماه حضور در جبهه را از طریق اعزام سپاه به منطقه جنگی داشته؟ آیا این قانون جدید تبدیل وضعیت مشمول بنده می شود؟ معنی حضور داوطلبانه در آن دخالت دارد؟ اگر بله به چه معناست؟ چون پدرم موقع اعزام، به استخدام سپاه بوده و بعد استعفا داده است. آیا داوطلبانه بودن یا نبودن در آن ارتباط دارد؟ ممنون از همراهی شما

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما مشمول قواعد استخدامی سازمان مربوطه است از آنجا پیگیری کنید