مشاوره حقوقی رایگان - استعفا از کار دولتی پیمانی

با سلام خسته نباشید
ببخشید من به تازگی تو اداره دولتی مشغول کار شدم
و بهمون گفتن که فعلا نیروی پیمانی هستید تا 5 سال
فقط اول کار ازمون یه امضا و اثر انگشت گرفتن که درخواست انتقالی به جای دیگه ندهیم
میخواستم بدونم شرایط استعفا از کار پیمانی دولتی چجوریه؟
و اینکه چجوری میتونم کد ملیمو از کد مستخدمی که برام خورده ازاد کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر قرارداد دارید ملاک قرارداد است اگر مشمول قانون استخدام کشوری هستید باید یکمااه جلوتر استعفای خودرا مکتوب کنید اگر موافقت نشد در دیوان عدالت ااری طرح دعوا کنید