مشاوره حقوقی رایگان - انسداد حساب مهریه

با سلام بنده دیروز در جلسه اعسار حضور داشتم که 4 سکه پیش قسط و ده ماهی یک سکه برام تعیین شد اما فعلا جلوی حسابم مسدوده و باید تا زمان رای و نتیجه اعتراض صبر کنم.اگه از ارگانی که توش کار میکنم بخوام حقوقمو به کارت یکی از اعضای خانوادم انتقال بده برای من دردسر ساز نمیشه؟چون عموی خانومم هم با من همکار هستن و امکان داره بفهمن حقوق گرفتم.لطفا بگید چکار کنم

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

احتمال محکومیت شما به جرم فرار از دین زیاد است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از قطعیت حکم می توانید درخواست رفع توقیف بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فرار از دین است و بهتر است اقدام نشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که در رای اعسار صادره صرفاً سکه پرداخت خواهد شد به حقوق شما کاری ندارند