مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت خودرو

با سلام حدود یک سال پیش خودرویی از طریق بنگاه خریداری نموده ام که از فروشنده به ما وکالت دادند که تعویض پلاک انجام دهیم.بعد از حدود یک سال از دادگاه رای آمده که شخصی مدعی شده در ابتدا مالک اصلی به ایشان وکالت داده و مجدد هم به شخص دیگری وکالت داده که ما از آن نفر خودرو را خریدیم و الان که
شخص مدعی از نفر قبل از ما و ما و مالک اصلی شکایت کرده و خودرو را طلب کرده.ما باید چی کار کنیم. 10 روز هم مدت اعتراض رای را داریم.ممنونم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مستندا ت وگفتگوی متقابل دارد می توانید از طریقق سایت تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی اعتراض خود را ثبت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در مهلت باقیمانده به رای اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دفاعیات خود را طی لایحه اعلام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید اعتراض ثالث اجرایی کنید در صورتی که مال متعلق به ثالث باشد می‌توانید از باب فروش مال غیر شکایت فروشنده را نمایید