مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت در معامله کالا

درود.
بنده به کسی اینترنتی چیزی دادم و اون گفت که پولش رو فردا میزنم برات و بعدش هم نزد و الان حدود یک ماه گذشته.
الان هم براش پیام میدم جواب نمیدهد و با هرشماره ای هم زنگ میزنم بلاک میکند و الان به همون دلیل که پولش رو نداد من ضرر حدود 10 میلیونی کردم سر این که اون پول رو نداد و من هم نتونستم وسیله کارم رو تمدیدش کنم.
الان میخواستم ببینم میتونم این خسارت رو ازش بگیرم یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.
شما نباید چنین با واریز وجه کالا را تحویل می دادید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصل پول قابل مطالبه است و شما باید دادخواست مطالبه وجه اقامه نمایید
خسارت عدم النفع احتمالی قابل مطالبه نیست