مشاوره حقوقی رایگان - اخذ برگه سرشماری

باسلام بنده مهاجر افغانستانی هستم و 13 ساله که در ایران زندگی میکنم ودوتا فرزند دارم..
فرزند اولم متولد افغانستان و فرزند دومم متولد ایران هست... به دلیل مشکلات خانوادگی از سرشماری 1401 جاماندم ونتوانستیم برگه سرشماری دریافت کنم...
فرزند اولم فقط برگه حمایت تحصیلی دارد که عکس من هم با یک کد اختصاصی پایین برگه درج شده... و برای فرزند دومم حتی برگه حمایت تحصیلی هم ندادن به دلیل این که خودم مدارک کافی ندارم آیا من میتوانم پاسپورت یا کارت اقامت یا برگه سر شماری برای خودم وفرزندانم دریافت کنم؟
لطفاً راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

پاسپورت کشور افغانستان را ابتدا باید اخذ نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
باید به اداره امور اتباع مراجعه نمایید.