مشاوره حقوقی رایگان - اقرار یا شهادت

با سلام خدمت وکلای گرامی و خدا قوت

اگر در پرونده کیفری شهادت کذب ، شاکی در جلسه رسیدگی حاضر نباشد و فقط وکیل شاکی در جلسه حضور پیدا کند و در بخشی از پرسش های قاضی از وکیل شاکی ایشان علیه موکل خودشان اقرار نمایند آیا قابل استناد میباشد ویا خیر؟؟؟؟؟

(قاضی از ایشان پرسش کردند که وسایل جهیزیه در کجا جمع آوری شده اند ایشان پاسخ داده اند در منزل پدر زوجه و دو سه بار به شیوه های مختلف این پرسش تکرار شد و بازهم هر بار گفتن منزل پدر زوجه حال به استناد ماده 205 قانون آیین دادرسی مدنی که اقرار وکیل علیه موکل قابل قبول نیست میخواهند حرفشان را پس بگیرند آیا اعتراض آنها وارد است ویا خیر)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه تجدیدنظر با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
اقرار وکیل علیه موکل قابل قبول نیست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این سوال به منزله اقرار نیست . دفاعیات وکیل محسوب میشود
اقرار قایم به شخص زوجه است و از وکیل قابل پذیرش نیست
مثلا اقرار به عدم بارداری زوجه

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اقر وکیل در امور قاطع دعوی عیله موکل قابل قبول نیست