مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مستاجر

سلام خانه ای را به مدت 8 سال رهن دادیم ولی بدلایلی منصرف شدیم.مستاجر هم پول پیش که داد برگرداندیم خودش شماره حساب داد جهت برگرداندن..ولی در نهایت امضا نکرد.الان بااینکه خانه را به دیگری اجاره دادیم شکایت کرده...میتونیم به این استناد کنیم که شما پولی ندادید و فسخ شده؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع شکایت ایشان چیست اگر بابت پول پیش است شما بعد از تخلیه ملک مکلف هستید آن را برگردانید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی احراز نماید که مورد اجاره را به وی اجاره داده‌اید اجاره بعدی غیر نافذ است و عمل شما فضولی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست متن قرارداد بررسی شود اما در اینجا اگر مستاجر نخواهد امکان فصل وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه شماره کارت ارسال کرده و پول پیش پرداخت شده فرض بر این است که قرارداد فسخ شده است.