مشاوره حقوقی رایگان - منع مداخله کارکنان دولت

سلام ،بنده درسال91دریک سازمان دولتی مدیرحقوقی بودم ویک سال بعدفرزندم یک کاردرخواست خریدی ،خروج نخاله های ساختمانی ازطریق واحدعمرانی اداره کل انجام وهزینه های مربوطه نیزدریافت نموده است ،درصورتی که بنده واقعا هیچ گونه دخل وتصرفی دراین قضیه نداشته وبی اطلاع ازانجام معامله بودم ،سازمان بازرسی موضوع راپرونده نمود وبه تخلفات اداری ارجاع شد ،درتخلفات بدلیل فقدان ادله تبرعه شدم ،حدود6ماه بعد مجددا ازطریق دادسراپرونده تشکیل شد وپس ازاحضاردردادسراهیچ گونه مدرکی که وصف مجرمانه داشته باشد وجودنداشت وپس ازگذشت مدتی کیفرخواست صادروموضع دردادگاه کیفری 2رسیدگی شد ، در زمان رسیدگی پرونده ابتدانماینده سازمان مربوطه اظهارات خودرابصورت شفاهی علیه بنده بعنوان جرم مذکورنطرح وقاضی پرسیدآیاشماقبول دارید که به ایشان پاسخ داده شدخیر وقاضی گفت شماکه هیچ گونه ندرکی نداریدچرااعلام شکایت کردی ،نهایتاحکم 1سال حبس علیه بنده صادرومس ازتجدیدنظرخواهی قرارتعلیق اجرای مجازات صادروقرارتعلیق نیزمنقضی شده است ،هم اکنون باتوحه به گذشت مدت مدیدی ازموضوع ومنقضی شدن تعلیق آیامی توانم موضوع بی گناهی ام راپیگیری کنم ،درصورتی که امکان پذیراست لطفا راهنمایی بفرمایید.متشکر.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌فرماید یک سال حبس که تعلیق شده است بعد می‌خواهید از بی‌گناهیتان اعاده حیثیت نمایید احتمالاً متصور نباشد