مشاوره حقوقی رایگان - ادعای پنهان کردن بیماری در ازدواج

سلام
من به خاطر مشکلاتی از نامزدم میخواهیم جدا بشیمم
من بیماری تشنج دارم که اول آشنایی هم با پسره در جریان گذاشتم
الان پسر به خاطر فرار از مهریه میگه وکیل میگیرم میگم بیماری رو از من پنهون کرده من بعد نامزدی فهمیدم بیماری تشنجی دارد.
خواستم ببینم آیا میتونه با این کار از زیر مهریه فرار کند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صرف ادعای ایشان کافی برای اثبات کتمان بیماری نیست باید دلیل بیاورد شما مهریه تا قابل مطالبه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که گواهینامه نداشته باشید بیمه خسارت شما را متقبل نمی‌شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مهریه در هر حال حق شماست در صورتی باکره باشید نیمی از آن و در صورتی که دوشیزه نباشید کل مهریه قابل وصول است