مشاوره حقوقی رایگان - اثبات هک اینستاگرام

با سلام و احترام. به مدت سه سال از اکانت بنده با یکی از خانوم های فامیل پیام بازی میشده و ایشون هم متاسفانه راجع به همه چی صحبت کردن و درصورتی که توی گوشی من هیچ کدوم از اون پیام ها نمیاد ولی ایشون توی گوشیشون دارند. به نظر میرسد کار یکی هست که جفتمون رو میشناخته و بنده دیلیت اکانت زدم سریعا و حالا این خانوم برا من شر شده است.چطجوری میتونم توسط یک نامه یا برگه تبرئه کنم خودم رو و ثابت بشه که هک بوده. چون هیچ تماسی بینشون نبوده فقط چت اینستاگرام بوده.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما مدعی هستید که در اختیار دیگران بوده و هک شده است که این ادعا باید در دادگاه ثابت کنید. اگر قرار باشد به صرف چنین ادعایی دادگاه وارد رسیدگی نشود در این صورت همه افراد می توانند موضوع را با این شرایط انکار کنند.
توجه داشته باشید صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود و برای دادگاه باید محرز بشه طرفین ارتباط فیزیکی داشته اند تا بتواند مجازات تعیین کند.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
از اطلاعات رد و بدل شده و سایر قرائن مقام قضایی تشخیص خواهد داد .
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با گرفتن برگه یا نامه نمی‌توان خود را تبرئه نمود می‌بایست رسیدگی شود طرف مقابل دلایلو بگوید و مطابق آن دفاع نمود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع در صورت احراز می‌تواند از مصادیق روابط نامشروع منافی عفت مجازی باشد