مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مهریه در صیغه موقت

با سلام و خسته نباشید بنده با آقایی که سی و چهارسال از خودم بزرگتر هست سال 92صیغه یک ساله با مهریه پنج ربع سکه در دفتر حاج آقایی انجام دادیم
و سال های بعد را خودمون با هم توافق میکردیم و شفاهی صیغه میکردیم و اون صیغه نامه کتبی را تمدید نکردیم
خلاصه من الان اثبات زوجیت شکایت کردم و با شاهد تونستم ثابت کنم ولی مهریه رو ایشون میگن بابت تمام سال ها پنج ربع سکه ولی واقعیت سالی پنج ربع سکه بوده و قاضی هم در رای خودش فقط اثبات زوجیت رو مشخص کرده و بابت مهریه فقط حرف های ما دوتا رو ذکر کرده و رای نداده
الان من چیکار باید بکنم
مجدد باید بابت مهریه شکایت کنم؟
مگه میشه بدون تعیین مهریه صیغه رو قبول کرد؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم اگر در دادخواست غیر از اثبات زوجیت �بات مسائل مالی ناشی از زوجیت از جمله مهریه داشته‌اید تقاضای اصلاح رای کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون در عقد موقت ، باید مهریه تعیین گردد
و شما میتوانید مهریه را مطالبه نمایید